Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ξανά με νέα του παρέμβαση ο Θ. Πάγκαλος ζητά τη διάλυση της κεντροαριστεράς

Από το το ραδιόφωνο του VIMA FM ο κ.Πάγκαλος κάλεσε ΠΑΣΟΚ, Ελιά, ΔΗΜΑΡ και 58 να αυτοδιαλυθούν και να δημιουργηθεί ένα σχήμα πολιτικό νέου τύπου, από το οποίο θα απουσιάζουν όσοι οδήγησαν την παράταξη σ' αυτό το σημείο. Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτούς που θα πρέπει
να απουσιάζουν τόσο τον ίδιο, όσο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Διευκρίνισε πάντως πως το νέο σχήμα θα πρέπει να έχει κυβερνητική δυναμική και κυβερνητικές φιλοδοξίες.
Αναφερόμενος στην Ελιά, είπε πως είναι απλώς ένα ψηφοδέλτιο για τις εκλογές και τίποτε άλλο και πως θα πάψει να υπάρχει την επόμενη μέρα των Ευρωεκλογών.
«Προτείνω λοιπόν την αυτοδιάλυση όλων αυτών των σχημάτων, του ΠΑΣΟΚ, της «Ελιάς», της ΔΗΜΑΡ και των 58. Η «Ελιά» είναι. Αλλά το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει κυβερνητική δυναμική και κυβερνητικές φιλοδοξίες και δεν νοείται ο χώρος να μην τα έχει αυτά» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα πρόσθεσε πως η κίνηση αυτή δεν μπορεί να γίνει αμέσως, προϋποθέτει μια σειρά επαφών. «Θα ξεκινήσει ένα μήνα μετά τις Ευρωεκλογές, θα έχουμε μπροστά μας καιρό για την προεδρική εκλογή και θέλει δυο-τρεις μήνες για να συγκροτηθεί και να γίνει, μέσα από συνελεύσεις, μια νέα παράταξη, ώστε το δίλημμα ''εκλογές ή νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας'' να έχει λυθεί με μια παράταξη που θα έχει διψήφια προγνωστικά στις δημοσκοπήσεις. Και νέα ηγεσία, προφανώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου