Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Παναγόπουλος: Μειώνονται οι αναποφάσιστοι

Το ποσοστό των αναποφάσιστων ψηφοφόρων μειώνεται όσο πλησιάζουν οι εκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1, και στην εκπομπή "Success Story" με τους Γιώργο Κουβαρά και Βασίλη Ταλαμάγκα ο Κώστας Παναγόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της
ALCO.

Ο κ. Παναγόπουλος τόνισε ότι η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά ως προς την προσέλευση λόγω των πολλών υποψηφίων και εκτίμησε
πως το αποτέλεσμα της 18ηςΜαΐου θα οδηγήσει σε ψήφο εξισορρόπησης στις ευρωεκλογές. Υποστήριξε ακόμη ότι η απόδοση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι ικανοποιητική την πρώτη Κυριακή, κάτι που θα οδηγήσει σε ψήφο εξισορρόπησης στις ευρωεκλογές.
Για τη ΔΗΜΑΡ είπε πως έχει εμφανίσει μικρή ανοδική τάση αλλά –όπως είπε- βρίσκεται σε χαμηλότερα ποσοστά αυτά που γνωρίζαμε στο παρελθόν.
Για το Ποτάμι είπε πως εδώ και καιρό εμφανίζει ικανοποιητική καταγραφή στην πρόθεση ψήφου και παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Επιπλέον, χαρακτήρισε «καθαρά»τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη εδώ και καιρό με τον Γιάννη Μπουτάρη να έχει μεγάλο προβάδισμα.
Για τον δήμο της Αθήνας είπε πως ο Γιώργος Καμίνης έχει σταθερό προβάδισμα ενώ μάχη για τον δεύτερο γύρο δίνουν Σπηλιωτόπουλος – Σακελλαρίδης.
Για τον δήμο Πειραιά είπε ότι στο δεύτερο γύρο θα περάσουν Βασίλης Μιχαλολιάκος και Γιάννης Μώραλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου