Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΛΛΙΝΗΣ : ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ στον ΔΗΜΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ με «Παιονία εν Δράσει»



<< Όλοι εδώ γεννηθήκαμε , Όλοι αγαπάμε τον τόπο μας , Όλοι πονάμε γι’ αυτόν , Όλοι θέλουμε να προσφέρουμε >> .
 Προηγουμένως όμως πρέπει όλοι να προσγειωθούμε στην σκληρή πραγματικότητα , η οποία μας επιβάλει να σκεφτούμε τρόπους και να βρούμε λύσεις ώστε να διαχειριστούμε σωστά την πρωτοφανή κρίση η οποία δεν είναι απαραιτήτως μόνο οικονομική .

 Η ηθική κατάπτωση , η κρίση αξιών και θεσμών , η έλλειψη αλληλεγγύης , η  αποπολιτικοποίηση της κοινωνίας  - και ιδίως των νέων -  η ανυπαρξία εθελοντισμού , η μη συμμετοχή στα κοινά είναι και  άλλες παράμετροι της κρίσης που βιώνουμε . Γι’ αυτό θα πρέπει να πάψουμε να είμαστε απαθείς και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι .
 Η Δημοτική αρχή αναλογιζόμενη τα παραπάνω και έχοντας μειωμένους τους οικονομικούς της πόρους θα πρέπει να στραφεί στην αναζήτηση χρήσιμων παρεμβάσεων μικρού οικονομικού κόστους , στην αξιοποίηση του φυσικού πλούτου της περιοχής , στην περικοπή άσκοπων δαπανών αλλά και σε δικαιότερη φορολόγηση των πολιτών .
 Πιστεύω
 Η  Δημοτική μας κίνηση  «Παιονία εν Δράσει» , με την Σόνια Δήμαρχο, εφόσον πάρει την εντολή από τους πολίτες , θα Διοικήσει με Δικαιοσύνη , με Ευαισθησία προς όλες τις κοινωνικές ομάδες , με Διαφάνεια και προπάντων με Σεβασμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο ευρώ  του Δήμου .
   ΒΕΛΛΙΝΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
{Γεννήθηκε στον Άγιο Πέτρο Ν. Κιλκίς το 1961 , Είναι παντρεμένος με την Ζιούδη Μαρία και έχουν τρία παιδιά , τον Δημήτρη 24 ετών , τον Πασχάλη 22 ετών και τον Περικλή 20 ετών . Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου ΑΣΟΕΕ , Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων , είναι ιδιωτικός υπάλληλος , έχει διατελέσει Πρόεδρος Κοινότητας Αγίου Πέτρου από το 1991 έως  1998} .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου