Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Χατζησάββας: Λάσπη και συκοφαντία από Δανιηλίδη

Ανεβαίνουν οι τόνοι της προεκλογικής αντιπαράθεσης μεταξύ Γ. Χατζησάββα και Σ. Δανιηλίδη στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Χατζησάββας κάνει λόγο για «επίθεση λάσπης και συκοφαντίας» εναντίον του και καλεί το νυν δήμαρχο «να δικαιολογήσει την προέλευση 23 ακινήτων και
800.000 ευρώ σε καταθέσεις, καθώς το ποσό φαντάζει ιδιαίτερα μεγάλο για να είναι αποτέλεσμα αποταμίευσης»!
Ολόκληρη η ανακοίνωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Πολιτών» έχει ως εξής:
«Από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, είχαμε προειδοποιήσει ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, θα εξαπολύσει επίθεση λάσπης και συκοφαντίας επιχειρώντας να παραπληροφορήσει και να παραπλανήσει τους συμπολίτες μας.
»Δυστυχώς επαληθευθήκαμε, καθώς τις τελευταίες ώρες ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της απερχόμενης διοίκησης με επικεφαλής τον ίδιο τον κ. Δανιηλίδη, βομβαρδίζει με κάθε μέσο τους πολίτες του Δήμου Νεάπολης-Συκεών με μία δήθεν αποκάλυψη βόμβα, που σχετίζεται με το άτομο μου.
»Η 16ετής θητεία μου στο Δήμο Νεάπολης, συνδέθηκε με την πραγματική αναγέννηση του τόπου μας. Η επιτυχής διεκδίκηση του πρώην στρατοπέδου Στρεμπενιώτη, εμπόδισε την κατασκευή ενός συγκροτήματος πολυώροφων οικοδομών κι έδωσε την δυνατότητα στη Νεάπολη να γλυτώσει την υποβάθμιση και να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης. Σ’ εκείνη την περιοχή αλλά και σ’ ολόκληρο το Δήμο Νεάπολης κατασκευάστηκε ένας εντυπωσιακά μεγάλος όγκος δημοτικών κτιριακών υποδομών. Ανάμεσα τους το Δημαρχείο, Ωδείο, Βιβλιοθήκη, Πολιτιστικό Κέντρο, Στάδιο, ανοικτό Θέατρο, υπόγειο Πάρκιγκ, έξι παιδικοί σταθμοί, Γυμναστήριο και Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας, δύο σχολεία (χτισμένα από τον Δήμο) και δύο αναψυκτήρια. Ταυτόχρονα εξασφαλίστηκε η λειτουργία όλων των σχολείων σε πρωινό κύκλο και ο Δήμος μας αύξησε την έκταση του κατά 250 στρέμματα. Την ίδια χρονική περίοδο η οικογένεια μου απέκτησε δύο διαμερίσματα το πρώτο με δόσεις και το δεύτερο με δάνειο- που εξοφλείται φέτος- και μία εξοχική κατοικία.
Αυτή είναι η δική μου πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν καλά οι συμπολίτες μας. »Ό,τι πέτυχα σε επίπεδο δήμου οφείλεται στο σωστό σχεδιασμό, στη συνεργασία και στην αποτελεσματικότητα των συνεργατών μου. Ό,τι πέτυχα σε προσωπικό επίπεδο οφείλεται στη σκληρή δουλειά τη δική μου και της συζύγου μου. Χωρίς μυστηριώδεις χρηματοδότες ή σκοτεινές κουμπαριές.
»Ο κ. Δανιηλίδης θα πρέπει να δικαιολογήσει την προέλευση 23 ακινήτων και 800.000 ευρώ σε καταθέσεις, καθώς το ποσό φαντάζει ιδιαίτερα μεγάλο για να είναι αποτέλεσμα αποταμίευσης, ακόμη κι αν αποταμιεύονται δύο μισθοί.
»Ο κ. Δανιηλίδης θα πρέπει ακόμη να απολογηθεί στους συμπολίτες μας, για την επιλογή του να μεταφέρει το πεδίο της προεκλογικής αντιπαράθεσης στις προσωπικές επιθέσεις, τη λασπολογία και το κουτσομπολιό.
»Πανικόβλητος ενώπιον της επερχόμενης ήττας, είμαστε βέβαιοι, ότι τις τελευταίες ημέρες μέχρι τις εκλογές θα κλιμακώσει το βρώμικο πόλεμο, που έχει ξεκινήσει.
»Καλούμε τους συνδημότες μας να τον αγνοήσουν και να δώσουν την απάντηση τους στις κάλπες».

egnatiapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου