Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Με κομμένη ανάσα

Τον πιο κρίσιμο αγώνα δίνει απόψε η εθνική ομάδα για το θαύμα της πρόκρισης στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις 11 το βράδυ η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα, στο «Αρένα Περναμπούκο» και όλοι οι Έλληνες περιμένουν την αναμέτρηση με κομμένη την ανάσα για να βγουν ξανά στους δρόμους.



Τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος
Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο γκολκίπερ της εθνικής, καθώς στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού ο Καρνέζης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και στο 24’ μπήκε στη θέση του ο Γλύκος. 
Ο διεθνής πορτιέρο μπορεί να έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης όμως οι ενοχλήσεις στη μέση δεν τον έχουν εγκαταλείψει. Ο Καρνέζης αναμένεται να κάνει ζέσταμα πριν από την έναρξη του αγώνα ενώ είναι δεδομένο ότι θα γίνει κάθε δυνατή ενέργεια από την πλευρά του ιατρικού τιμ προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.
Η εθνική αναμένεται να παραταχθεί με τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Τοροσίδη στο δεξί. Ο Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας.
Αμυντικό χαφ θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης με τους Καραγκούνη και Σάμαρη μπροστά του. Θέση όμως διεκδικεί και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος βρίσκεται στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος, καθώς εξέτισε την ποινή του. Η τριάδα της επίθεσης θα είναι η ίδια με το ματς κόντρα στην Ακτή και θα αποτελείται από τον Σαλπιγγίδη δεξιά, τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά και τον Γιώργο Σαμαρά στην κορυφή.
Η πιθανή 11άδα της Κόστα Ρίκα
Η Κόστα Ρίκα αποτελεί μία από τις ομάδες έκπληξη του Μουντιάλ καθώς βρίσκεται στην φάση των «16» έχοντας αφήσει εκτός της Ιταλία και την Αγγλία. Η πιθανή 11άδα είναι:  Νάβας- Γκαμπόα, Ντουάρτε, Γκονζάλες, Ουμάνα, Τζ.Ντίαζ- Ρουίς, Τεχέδα, Μπόρχες, Μπολάνιος- Κάμπελ.


Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπέντζαμιν Ουίλιαμς. Ο 37χρονος Αυστραλός ρέφερι είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, είναι διεθνής από το 2005 και το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι το πρώτο της καριέρας του. Στη φετινή διοργάνωση έχει "σφυρίξει" Ονδούρα - Εκουαδόρ και Βέλγιο - Ν. Κορέα.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάθιου Κριμ και Χακάν Ανάζ ενώ τέταρτος θα είναι ο Ναουάφ Σουκράλα από τον Μπαχρέιν.

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου