Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε απο ΣΥΡΙΖΑ κοινό μέτωπο απέναντι στη τρόικα

Σε μια προσπάθεια να μπει φραγμός στις απαιτήσεις της τροικα που κάθε φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα, ειναι σα να γίνεται πόλεμος ανάμεσα στη κυβέρνηση και τους εργαζόμενους επειδη θέτει η Ιδια συνεχώς θέμα απολύσεων, εμφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ δια του εκπροσώπου του κ, Καρύδη.
Ο κ. Καρύδης μιλώντας στον Σκαι , απευθυνόμενος στον βουλευτή
του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αμανατίδη, του ζήτησε να «βάλουμε όλοι μαζί πλάτη και να πούμε να μη γίνουν απολύσεις. Εμείς θα επιμείνουμε σε αυτό» ενώ για το θέμα των Κυριακών είπε ότι «για τις Κυριακές βγάλαμε ανακοίνωση και είπαμε ότι είναι πιλοτικό για τρεις περιοχές και ξαφνικά επεκτάθηκε σε εννιά περιοχές. Διαφωνούμε, ελάτε όλοι μαζί σε αυτό να βάλουμε θέμα...»
Στην πρόσκληση του κ . Καρύδη , δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση και ο κ. Καρύδης επέμεινε : «Αντί να ισοπεδώνουμε τα πάντα και να λέμε «όχι σε όλα», μπορούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις να φτιάξουν ένα μέτωπο απέναντι στην τρόικα που ζητάει παράλογα πράγματα και δεν βλέπει ότι η χώρα χρειάζεται μια ανάσα» τόνισε ο κ. Καρύδης. «Εάν δεν συνέλθουμε δεν θα βγουν χαμένες μόνο οι πολιτικές δυνάμεις, θα βγει χαμένη η χώρα» τόνισε. «Η χώρα θέλει σταθερότητα, θέλει να προχωρήσουμε μπροστά αν είναι δυνατόν όλοι ενωμένοι. Εσείς παραμένετε σε μια πολιτική λαϊκισμού και δημαγωγίας που δεν οδηγεί πουθενά» είπε ο κ. Καρύδης απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου