Ύμνο
στα ελληνικά λευκά κρασιά κάνει το περιοδικό Ottawa Magazine (τεύχος
Σεπτεμβρίου 2014, το οποίο κυκλοφόρησε επίσης ως ένθετο της εφημερίδας
Ottawa Citizen).
Ο γνωστός οινοκριτικός David Lawrason, ο οποίος δηλώνει ότι είχε πολλές αμφιβολίες για την ποιότητα των ελληνικών κρασιών, πείσθηκε για τη νέα εξαιρετική παραγωγή λευκών κρασιών κατά την
παρουσίασή τους στο εστιατόριο «Βόλος» του Τορόντο το περασμένο καλοκαίρι. Έτσι παρουσιάζει τις ποικιλίες Μοσχοφίλερο, Ασύρτικο και Μαλαγουζιά με ιδιαίτερα θετικά σχόλια και υψηλή αξιολόγηση.
Η ενθουσιώδης κριτική του Lawrason γυρίζει σελίδα για τα κρασιά της Ελλάδας στην καναδική πρωτεύουσα.
Ο γνωστός οινοκριτικός David Lawrason, ο οποίος δηλώνει ότι είχε πολλές αμφιβολίες για την ποιότητα των ελληνικών κρασιών, πείσθηκε για τη νέα εξαιρετική παραγωγή λευκών κρασιών κατά την
παρουσίασή τους στο εστιατόριο «Βόλος» του Τορόντο το περασμένο καλοκαίρι. Έτσι παρουσιάζει τις ποικιλίες Μοσχοφίλερο, Ασύρτικο και Μαλαγουζιά με ιδιαίτερα θετικά σχόλια και υψηλή αξιολόγηση.
Η ενθουσιώδης κριτική του Lawrason γυρίζει σελίδα για τα κρασιά της Ελλάδας στην καναδική πρωτεύουσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου