Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Βενιζέλος: Επιχειρηματικά συμφέροντα προσπαθούν να επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις

Για μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που προσπαθούν να επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις μίλησε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Απαντώντας στον Πάνο Καμμένο που κατηγόρησε την κυβέρνηση
ότι κάνει μπίζνες και χρησιμοποιεί τη Βουλή και τους βουλευτές της για να ψηφίζουν τροπολογίες της νύχτας που εξυπηρετούν δικούς της ανθρώπους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι υπάρχει μια ιδιότυπη κατηγορία επιχειρηματιών που προσπαθεί να επηρεάσει την πολιτική. «Όλοι γνωριζόμαστε, εγώ διαχωρίζω εκείνον που έχει τα συμφέροντά του στην Ελλάδα, υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που έχουν τα λεφτά στο εξωτερικό σε χώρες άγνωστες και τις ζημιές στην Ελλάδα, αυτοί τροφοδοτούν μεγάλα πολιτικά παιχνίδια και δημοσιεύματα και ψάξτε να βρείτε ποιοι οι μεν και ποιοι οι δε», είπε.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προανήγγειλε ριζοσπαστική λύση για τα κόκκινα δάνεια, καθώς αυτό είναι που ενδιαφέρει τους πολίτες και εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για ανευθυνότητα. «Ο λαός έχει ιστορική μνήμη και ένστικτο και θα ανακόψει κάθε κύμα ανευθυνότητας», τόνισε.

thepaper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου