Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καστοριάς : Συμμετοχή Στελεχών στην Εθνική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης (ΕΟΕΣ).


Το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου διεξήχθη στην Αθήνα στον Πολυχώρο Αθηναΐς συνεδρίαση της ΕΟΕΣ της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.
            Στην συνεδρίαση συμμετείχαν 4 στελέχη προερχόμενα από την Καστοριά. Ο γραμματέας της; Π.Ε. Δυτ. Μακεδονίας και της Ν.Ε. Καστοριάς, Κοσμάς Βαρσάμης, ο πρώην γραμματέας της
Ν.Ε. Καστοριάς και υποψήφιος βουλευτής των εκλογών του 2012 Θωμάς Αναστασίου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των εκλογών του Μαΐου και νυν μέλος της συντονιστικής επιτροπής της ΕΟΕΣ Παναγιώτης Κωστούλας και ο εκπρόσωπος της Νέας Γενιάς και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος των εκλογών του Μαΐου, Αγησίλαος Χαντζαρίδης.

            Στη συνεδρίαση της ΕΟΕΣ έγιναν τοποθετήσεις-ομιλίες από τον Κοσμά Βαρσάμη και τον Παναγιώτη Κωστούλα.

Ο Κοσμάς Βαρσάμης στην ομιλία του αναφέρθηκε στη διεύρυνση του μετώπου της Δημοκρατικής Παράταξης και στη διατήρηση μιας ειλικρινούς σχέσης με τους πολίτες που διέπεται από την αλήθεια και την ευθύνη για την χώρα. Κατά την ομιλία του στηλίτευσε επίσης την απουσία ιστορικών στελεχών από την παράταξη  την κρίσιμη ώρα που διακυβεύεται το μέλλον της χώρας και έκανε μία σειρά προτάσεων για το πολιτικό στίγμα του χώρου και τη στρατηγική των συμμαχιών για το μέλλον.

 Ο Παναγιώτης Κωστούλας τόνισε στην ομιλία του την ανάγκη κεντροαριστερής μεταρρυθμιστικής ατζέντας που θα απαντά στα προβλήματα των δυναμικών κοινωνικών στρωμάτων και των ανέργων και επεσήμανε την ανάγκη για έναν τρίτο πόλο στο πολιτικό σκηνικό που θα εξισορροπήσει την εμφυλιοπολεμική πόλωση μεταξύ Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ

  

Η Δημοκρατική παράταξη ξεκινά και στην Καστοριά την διαδικασία δημιουργίας Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (Ν.Ο.Ε.Σ.)   για την εκκίνηση διαλόγου για τις πολιτικές θέσεις του χώρου ενόψει του συνεδρίου της τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου