Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ο Ηλίας Μπέτσης

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και του μη εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) υπέβαλε ο Ηλίας Μπέτσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που υποβλήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Παρατίθεται η ανακοίνωση:

«Ο κ. Ηλίας Μπέτσης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του Προέδρου καθώς και του μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η εταιρεία με νεότερη ανακοίνωσή της θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για την εκλογή του νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου».
Σημειώνεται πως η ΕΒΖ βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, καθώς εφαρμόζει ένα σχέδιο λειτουργικής αναδιάρθρωσης, που στοχεύει στη διατήρηση του μεριδίου της στην αγορά, στην ανάκτηση ρευστότητας, στη μείωση του κόστους μισθοδοσίας και εξόδων διοίκησης και στην αύξηση των πωλήσεων.
Ειδικό βάρος δίνεται σε ενέργειες που στοχεύουν στη μείωση του κόστους ενέργειας, του μισθολογικού κόστους, του κόστους διοικητικής λειτουργίας, των υπηρεσιών μεταφοράς τεύτλων, αλλά και στην ενοποίηση των εργοστασίων με αναστολή της παραγωγικής λειτουργίας των μονάδων Σερρών και Ορεστιάδας και την επεξεργασία των τεύτλων αποκλειστικά στη μονάδα στο Πλατύ Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου