Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Γιώργος Παπανδρέου: Εχει ο καιρός γυρίσματα..

«Τόλμησα να πω ότι λεφτά, πλούτος σε αυτή την χώρα υπάρχει, αλλά σπαταλιέται, χάνεται ή χαρίζεται και εγώ αυτό θα το σταματήσω. Μακάρι να είχαμε λίγο χρόνο ακόμη. Για την επανάσταση του αυτονόητου. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα», είπε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου στην παρουσίαση
του βιβλίου του Συμεών Κεδίκογλου.
Ο Γιώργος Παπανδρέου καταλόγισε τις ευθύνες για την κατάσταση που παρέλαβε το 2009 στην προηγούμενη κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «την Ελλάδα δεν την έβαλε στο μνημόνιο το ΠΑΣΟΚ το 2009».
Μάλιστα υποστήριξε με έμφαση ότι «ο κ. Γκάιτνερ θυμάται πως έζησε δραματικές στιγμές, στιγμές Παλαιάς Διαθήκης, εκείνη την κρίσιμη περίοδο. Τότε που οι Ευρωπαίοι έλεγαν ότι θα δώσουν ένα μάθημα στην Ελλάδα για τα ψέματα που τους είπε η προηγούμενη κυβέρνηση» όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, εννοώντας την κυβέρνηση της ΝΔ και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Ο πρώην Πρωθυπουργός μίλησε ειρωνικά και για όσους εμφανίζοντας ως «μετά Χριστόν προφήτες και παντογνώστες, για το τι έπρεπε ή δεν έπρεπε να γίνει τότε» συμπεριλαμβάνοντας σ' αυτούς και εκείνους «που σήμερα πνίγονται σε μία κουταλιά νερό των διεθνών αγορών. Ούτε μια ώρα δεν θα άντεχαν το 2010 στη θέση μας» είπε αναφερόμενος προφανώς στον Αντώνη Σαμαρά.

action24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου