Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να διαμορφώσει όρους σταθερότητας

Για τις πολιτικές εξελίξεις που φέρνει η εφαρμογή των νέων μνημονιακών μέτρων και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ,  μίλησε στο Κόκκινο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διαμορφώσει τους όρους σταθερότητας της χώρας και του
πολιτεύματος» δήλωσε στο Κόκκινο ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Α. Τσίπρα, Νίκος Παππάς.
Τόνισε πως το κεντρικό δίλημμα των επερχόμενων εκλογών στο οποίο ο λαός θα κληθεί να δώσει απάντηση θα είναι «αν η χώρα θα έχει σταθερή κυβέρνηση για ισχυρή διαπραγμάτευση ή όχι».
Χαρακτήρισε κεντρικό πολιτικό ζήτημα της επόμενης περιόδου τα «διχαστικά» για τη κοινωνία μνημονιακά μέτρα τα οποία η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλει «με κόλπα ή με παράκαμψη της λαϊκής βούλησης και του κοινοβουλίου».
«Ο Α. Σαμαράς προσπαθεί να διασώσει τη συνέχεια της μνημονιακής πολιτικής και τη δική του προσωπική πορεία αλλά ο λαός είναι κοντά στη στιγμή που θα πεί τη γνώμη του για το αν η Ελλάδα έζησε success story ή τραγωδία» πρόσθεσε ο Νίκος Παππάς.
Μιλώντας για τη νέα πολιτική κίνηση που ιδρύει ο Α. Μπαλτάκος έκανε λόγο για κίνηση στα δεξιά της δεξιάς που θα επιχειρήσει να οργανώσει με ελάχιστες πιθανότητες βουλευτές που ακουμπούν σε αυτό το χώρο.
«Τέτοιου τύπου κινήσεις που παρατηρούνται δείχνουν αγωνία που δεν τιθασεύεται» δήλωσε ο Ν. Παππάς.

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου