Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ξεκινά η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ

Με μια δηκτική αναφορα « εγώ δεν θα γίνω ούτε Ζίγδης, ούτε Κουβέλης» ο Ευάγγελος Βενιζελος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του Μαϊου, με την επισήμανση ότι θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του στη διαμόρφωση ενός συνεδρίου ενότητας.

Οι υποψήφιοι αρχηγοί από τη Νέα Γενιά
Σύμφωνα με πληροφορίες την θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσουν από τη νεότερη γενιά στελεχών: Ο πανεπιστημιακός καθηγητής Κυριάκος Πιερακάκης, 31 ετών,  ο οποίος είναι μέλος της ΠΓ του κόμματος και είχε κατέλθει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής το περασμένο καλοκαίρι. Παρών στην εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να δώσει και ο ευρωβουλευτής πλέον και γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, ο 34χρονος Ν. Ανδρουλάκης. Επίσης στην μάχη της διαδοχής εκτιμάται ότι θα τεθεί και ο βουλευτής Αρκαδίας Οδ. Κωνσταντινόπουλος 

Τα ιστορικά στελέχη

Προβάδισμα από τα ιστορικά πλέον στελέχη του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι έχει η Φώφη Γεννηματά οποία εκλέχτηκε πρώτη στην Β Αθήνας. Παρών στην κούρσα της διαδοχής αναμένεται να δηλώσει και ο Ανδρέας Λοβέρδος που επίσης εκλέχτηκε στην Β Αθήνας καθώς και οι  Μ. Χρυσοχοΐδης και Γιάννης Μανιάτης ενώ στάση αναμονής κρατά ο Κ. Σκανδαλίδης.

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου