Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ευ. Βενιζέλος από τη Θεσσαλονίκη: Tο ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος στυλοβάτης της χώρας

Για τη σημασία το ΠΑΣΟΚ να βγει ενδυναμωμένο από την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη, στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ. "Ο μόνος στυλοβάτης της χώρας είναι το
ΠΑΣΟΚ", δήλωσε και πρόσθεσε: «Τα ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, όλο το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Εδώ πάλλεται η ψυχή του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος μας είναι εδώ. Εδώ είναι το σπίτι μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για δισταγμούς. Η ψήφος για την πατρίδα είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το κόμμα του έχει όλα τα εχέγγυα για να είναι ο εγγυητής, ο καταλύτης της εθνικής στρατηγικής, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι «δεν είναι κυβερνητικός μπαλαντέρ, δεν θέλει σώνει και καλά να είναι κυβερνητική ουρά».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε επικίνδυνες και αδιέξοδες την πολιτική «εκφοβισμού» της Ν.Δ., αλλά και την πολιτική «κουτοπόνηρου εφησυχασμού» του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όλα θα πάνε καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί να παίξει ρόλο. Θεμιτό. Ετσι γίνεται στις δημοκρατίες, αλλάζουν οι κυβερνήσεις. Αλλά όταν δεν έχεις δώσει συναίνεση, δεν θα πάρεις συναίνεση», δήλωσε υπογραμμίζοντας ότι με τη συμπεριφορά του ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει συστηματικά και μακροπρόθεσμα τις προϋποθέσεις να δημιουργηθεί ένα μέτωπο εθνικής ευθύνης και συναίνεσης.
Σχετικά με το Ποτάμι, που διεκδικεί την τρίτη θέση, το παρομοίασε με τη ΔΗΜΑΡ, η οποία, όπως είπε, «μπήκε στην κυβέρνηση, βγήκε, έφυγε, γύρισε και εξαφανίστηκε».
Ο κ. Βενιζέλος έκανε αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου και παρατήρησε πως ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να μοιάσουν στον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ του 1981. Καμία αναφορά δεν έκανε στο κόμματου Γιώργου Παπανδρέου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ασχολείται με εσωστρεφή ζητήματα.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου