Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ, ένας μεγάλος έρωτας -Αγκαλιές, φιλιά, πριβέ συζητήσεις

Και ενώ κάποιοι είχαν αρχίσει να βλέπουν ήδη τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις των δύο κομμάτων και προέβλεπαν... δύσκολο μέλλον, οι αβροφροσύνες, οι αγκαλιές, οι κινήσεις χθες το βράδυ άλλα δείχνουν. 
Πάνος Καμμένος και Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των
προγραμματικών δηλώσεων και στην ψηφοφορία κάθισαν δίπλα δίπλα στα υπουργικά έδρανα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που το ενδιαφέρον τους δεν μονοπώλησαν οι ομιλίες των ομιλιτών αλλά η... μεταξύ τους συζήτηση. Ακόμη πιο εκδηλωτικός από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, φάνηκε να είναι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο οποίος μετά το τέλος της ψηφοφορίας είχε θερμές αγκαλιές με πολλά στελέχη των ΑΝΕΛ, όπως τον Πάνο Καμμένο, τον Παύλο Χαϊκάλη, την Ελενα Κουντουρά αλλά και την Σταυρούλα Ξουλίδου.
Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος μόλις τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του από τα λεγόμενα του Γιάνη Βαρουφάκη περί 70% -30% του Μνημονίου, ενώ από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της συγκυβέρνησης είχε σπεύσει να διευκρινίσει ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίζουν ανάλογα με τις αρχές τους στη Βουλή τα νομοσχέδια της κυβέρνησης,. ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο ότι, αν δεν συμφωνούν σε κάτι, δεν θα το ψηφίζουν.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου