Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Δείτε ποιοι δρόμοι της Κ. Μακεδονίας είναι κλειστοί λόγω των καιρικών συνθηκών και πού χρειάζονται αλυσίδες

Οι βροχές και το χιόνι των τελευταίων ημερών έχει προκαλέσει δυσκολία στους οδηγούς της Κ. Μακεδονίας, και όχι μόνο, ενώ δεν είναι λίγοι οι δρόμοι στους οποίους έχει διακοπεί η κυκλοφορία ή διεξάγεται με προσοχή και αντιολισθητικές αλυσίδες.
Συγκεκριμένα:

Κλειστός είναι ο δρόμος στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς στο ύψος της Φιλαδέλφιας., καθώς και στην επαρχιακή οδό Λαγκαδικίων – Σχολαρίου.
Επίσης, στο Κιλκίς λόγω συνεχούς βροχής και υπερχείλισης του Γαλλικού έκλεισε η Ε.Ο. Κικλίς- Μελανθίου, η επαρχιακή οδός Μανδρών-Γαλλικού, η επαρχιακή οδός Αργυρούπολης- Σεβαστού και λόγω παγετού και χιονιού η κίνηση στην διαδρομή Καστανερής - Λιβαδίων διεξάγεται με αντιολισθητικές.
Στην Χαλκιδική στο 5ο χλμ Ε.Ο. Αγ. Παύλου - Νέας Γωνιάς λόγω της έντονης βροχόπτωσης διεκόπη η κυκλοφορία από εχθές το βράδυ.
Επίσης, στον δρόμο Ηράκλειας- Νέας Καλλικράτειας υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο 3ο χλμ Ηράκλειας- Νέας Καλλικράτειας, στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Νέας Ηράκλειας- Καλλικράτειας , στο 4ο χλμ Νέας Καλλικράτειας – Σωζόπολης, καθώς και στο 2ο χλμ της Ε.Ο. Ορμύλιας – Βραστάμων.
Επίσης στην οδό Ουρανούπολης-Ιερισσού, στη Χαλκιδική, λόγω πτώσης υλικών είναι ανοιχτό μόνο ένα ρεύμα.
Στην Ημαθία, λόγω της χιονόπτωσης, τα οχήματα χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά Ε.Ο. Βέροιας-Κοζάνης, μέσω Καστανιάς, στο 85-98 χλμ. Κοντά στο χιονοδρομικό.
Τέλος, στην επαρχική οδό Νάουσας στα 3-5 πηγάδια, από το 5ο χλμ, οι οδηγοί χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου