Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Γαλάζια γιάφκα υπέρ Σαμαρά και κατά Ντόρας

Η αρχική πρόθεση είναι η στήριξη των βουλευτών προς τον Αντώνη Σαμαρά. διοργανωτής του δείπνου ο Γεράσιμος Γιακουμάτος που κάλεσε στο σπίτι του  για βραδινό φαγητό περισσότερους από 30 βουλευτές της ΝΔ. 
Ο κ. Γιακουμάτος είχε καλέσει βουλευτές μόνο από την περιφέρεια και όχι από το λεκανοπέδιο με
εξαίρεση τον Νικήτα Κακλαμανη που πήγε με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Βουλής. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι πρώην υπουργοί Χαράλαμπος Αθανασιου, Γιάννης Ανδριανος, Γιαννης Βρούτσης ,Νότης Μηταράκης , Κώστας Σκρέκας, Σίμος Κεδίκογλου και πολλοί βουλευτές όπως ο Γιάννης Κεφαλογιαννης, ο Χρήστος Κέλλας,η Νίκη Κεραμέως, και άλλοι ενώ το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές μίλησαν με σκληρά λόγια για την πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη να επισκεφθεί τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ. Οι νεοδημοκράτες βουλευτές ερμήνευαν ως στήριξη του Κώστα Καραμανλη στον πρόεδρο της ΝΔ την κίνηση του το διο βράδυ να επισκεφθεί τον κ.Σαμαρα στο σπίτι του στην Κηφισιά και συμφώνησαν ότι ο Κώστας Καραμανλης ήταν και παραμένει ο καταλύτης σε όλες τις εξελίξεις στη ΝΔ.
Το δείπνο κράτησε μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, οι περισσότεροι βουλευτές επιδόθηκαν σε κρεατοφαγία ενώ άφθονο έρεε και το κρασί.
e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου