Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Εξομολογήσεις για Ανδρέα, Σημίτη, Γιώργο

Οι «ώρες ανάγκης» δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου το 1989, όταν όλοι τον εγκατέλειπαν, ο Γιώργος Παπανδρέου και η «απόπειρα αντιστροφής των ρόλων», το «αναγκάστηκα» να απολογούμαι για το ΠΑΣΟΚ του '80 και την κυβέρνηση Σημίτη. 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην ομιλία του στο 10ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, την τελευταία από τη θέση του προέδρου του Κινήματος, πέρα από την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και την τρέχουσα κατάσταση, μίλησε και για τα ηγετικά πρόσωπα του κόμματος. 

Στάθηκα σε ώρες ανάγκης πλάι στον Ανδρέα

«...Στρατεύτηκα στο ΠΑΣΟΚ σε ώρες ανάγκης στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου το 1989 όταν πολλοί τον εγκατέλειπαν και με υποδέχτηκε με αγάπη το ΠΑΣΟΚ τις ώρες της ανάγκης. Αλλά αντιμετωπίστηκα επιφυλακτικά έως και εχθρικά τις ώρες των εσωκομματικών κατανομών, ρόλων και εξουσίας...»

Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα που εγκατέλειψε ο Γιώργος

«... Αντιμετώπισα το 2015, την κωμικοτραγική απόπειρα αντιστροφής των ρόλων με τον κ. Παπανδρέου να εγκαταλείπει το ΠΑΣΟΚ  που ίδρυσε ο πατέρας του και τον ανέδειξε Πρόεδρο και Πρωθυπουργό και να ισχυρίζεται ότι αυτός εκφράζει το καινούργιο...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου