Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ξανά στις Βρυξέλλες η Φώφη αν διεξαχθεί η συνοδος κορυφής

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, είχε σήμερα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φωφη Γεννηματά. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
2. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα, δεν έχουν θέση
οι διαφωνίες και οι αντιπαλότητες. Σημασία έχει όπως τόνισε και χθες στην ομιλία της στο Κοινοβούλιο η Φώφη Γεννηματά, το αποτέλεσμα, που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά η συμφωνία.
3. Ο Πρωθυπουργός και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν ότι η χθεσινή ψηφοφορία και η έγκριση της ελληνικής πρότασης από την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας στην Ευρώπη. Αυτό αποτυπώθηκε και στο μήνυμα που απέστειλε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) Sergei Stanishev, στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά: «Η ψηφοφορία στο ελληνικό Κοινοβούλιο είναι ένα πολύ καλό μήνυμα για τη συνεδρίαση τουEurogroup».

4. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας αποδέχτηκε ότι οι Σοσιαλιστές και Σοσιαλδημοκράτες της Ευρώπης βοήθησαν και βοηθούν την Ελλάδα καθοριστικά, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
5. Η Φώφη Γεννηματά ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό ότι σε περίπτωση που διεξαχθει την Κυριακή η Σύνοδος Κορυφής , θα μεταβεί και η ίδια ξανά στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στην προσύνοδο των ηγετών των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Επίσης η Φώφη Γεννηματά απέστειλε ευχαριστήριες επιστολές προς όλους τους ηγέτες των Σοσιαλιστικών και Σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων της Ευρώπης για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου