Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Δια αντιπροσώπου εμφανίστηκε η Ζ.Κωνσταντοπούλου και έδωσε απάντηση για τη συζήτηση του ν/σ

Αφού είχαν περάσει κάμποσες ώρες από τη στιγμή που επιδόθηκε στο γραφείο της η επιστολή των μελών της Διάσκεψης που ζητούσαν σύγκληση του οργάνου νωρίς το μεσημέρι η κ.Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε αργά το απόγευμα και δια αντιπροσώπου τους ενημέρωσε ότι είναι έτοιμη για να…ορίσουν άλλη ώρα συνεδρίασης αντί για τις
21:30!
Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης και με πρωτοβουλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη και με τις υπογραφές άλλων 11 μελών της Διάσκεψης των Προέδρων ζητήθηκε από την Πρόεδρο της Βουλής η συνεδρίασης της Διάσκεψης των Προέδρων να γίνει σήμερα νωρίς το μεσημέρι και όχι στις 9.30 το βράδυ όπως έχει ορίσει .
Κι αυτό ώστε να υπάρξει χρόνος για να ενταχθεί προς συζήτηση το απόγευμα της Τετάρτης το νομοσχέδιο στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές.
Το κείμενο υπογράφουν 11 από τα 21 μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων. Δεν το έχουν υπογράψει οι εσωκομματικοί αντίπαλοι του Αλέξη Τσίπρα (πρόεδροι των κοινοβουλευτικών επιτροπών Μιχάλης Κριτσιωτάκης., Λίτσα Αμανατίδου, Γιάννης Ζερδελής, Στέφανος Σαμοίλης) η αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
Επίσης το κείμενο δεν έχει υπογράψει κατά την πάγια τακτική του το ΚΚΕ ενώ δεν δόθηκε στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Αντίθετα εκτός από τον Νίκο Φίλη, έχουν υπογράψει οι δύο αντιπρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος και Γιάννης Μπαλάφας, αλλά και τα μέλη της Διάσκεψης που εκπροσωπούν την ΝΔ το Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ.
upl55cb6a8fd2e96

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου