Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η παρουσίαση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για την Α' και Β' Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα με την παρουσίαση, εορτάστηκαν και τα 41 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος με ομιλίες και χαιρετισμούς, μεταξύ άλλων, από τον δήμαρχο

Νεάπολης - Συκεών, Σιμο Δανιηλίδη και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, Χρόνης Μακρίδης, παρουσίασε τα ονόματα των υποψηφίων στη Θεσσαλονίκη, με 20 ονόματα να φιγουράρουν στο ψηφοδέλτιο της Α Θεσσαλονίκης και 12 στο ψηφοδέλτιο της Β Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά τα ονόματα στην Α' Θεσσαλονίκης είναι:
Ευάγγελος Βενιζέλος, Αντώνης Σαουλίδης, Χρήστος Παπαστεργίου, Νίκος Ξυλούρης, Γιάννης Γούναρης, Νίκος Τέλλης, Αμαλία Πασσαλίδου, Κώστας Χαριτωνίδης, Αλέξανδρος Παπουτσής (από τη ΔΗΜΑΡ προερχόμενος), Ολυμπία Κορδά, Βασίλης Λάζαρης, Σοφία Σαμαρά, Έλλη Μανωλά, Ρόζα Εδιάρογλου, Έλενα Τριανταφυλλίδου, Θεόδωρος Χαριζάνης (από τη ΔΗΜΑΡ), Ελένη Χριστιά, Νίκος Μαρουφίδης, Άρτεμις Κέρμου και Χαρίλεια Πίγγου.
Όσον αφορά την Β' Θεσσαλονίκης τα ονόματα είναι τα ακόλουθα:
Ακαλίδης Σταύρος, Ρουσάκη Έλενα, Τάσος Κοκογιας, Γεωργία Βούτα, Μάγδα Καιναμιση, Γιώργος Τουλουπίδης, Ζώσης Βαινας, Βάσω Μπατσιώλα, Έλενα Καρασαββίδου, Θύμιος Φωτεινός, Γιώργος Αρβανιτίδης, Κούλα Γιαννακίδου.

 thestival

  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου