Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Οδυσσέας: «Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές στα κανάλια εδώ και πέντε αντιμνημονιακά χρόνια»

Ο Αρκάς βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, αφού τόνισε τη σημασία που έχει μία εποικοδομητική αντιπολίτευση για τη χώρα και πως το τελευταίο διάστημα μόνο το ΠΑΣΟΚ την κάνει άρθρο-άρθρο, εξέφρασε την ελπίδα πως όσα ειπώθηκαν θα αλλάξουν από τον υπουργό, θα κατατεθούν και θα αλλαχτούν διαφορετικά και αφού ο υπουργός δεν θα έχει δείξει το απαιτούμενο
ενδιαφέρον θα υπάρχει μία μεγάλη ταμπέλα η οποία θα λέει για να γίνετε Καναλάρχης πηγαίνετε στην Ηρώδου Αττικού 19, πληροφορίες κ. Ν. Παππάς.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε και στα όσα έκαναν τα κανάλια την προηγούμενη πενταετία, κατά την οποία ανεδείχθησαν τα μεγάλα αντιμνημονιακά αστέρια του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι κ. Βαρουφάκης , Κατρούγκαλος και Τσακαλώτος, τότε που διέκοπταν το πρόγραμμα τους για να μεταδώσουν τα τεκτενόμενα από τη πλατεία των αγανακτισμένων. Ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να επισημάνει τη σχέση που έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με συγκεκριμένη σατυρική εκπομπή από την εποχή μάλιστα που κατέβηκε ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και τη προνομιακή μεταχείριση που έχει από τότε.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος μάλιστα προχώρησε ακόμη ένα βήμα για το πώς τα μεγάλα κανάλια αγκάλιασαν το λεγόμενο και αντιμνημονιακό μέτωπο, επισημαίνοντας και το χρόνο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ανέδειξαν τη Χρυσή Αυγή και τις «αγαθοεργίες» της στον Άγιο Παντελεήμωνα, όταν όλες οι πρωινές εκπομπές έδειχναν το πώς βοηθούσαν τις γιαγιάδες να βγάλουν τις συντάξεις από τα atm των τραπεζών και σήμερα αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Τέλος, ο τομεάρχης οικονομικών και ανάπτυξης από το ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο γεγονός πως βουλευτής μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο κατήγγειλε την εταιρεία του κ. Φλαμπουράρη για μαύρα ταμεία και ζήτησε να πάει το ΣΔΟΕ να ερευνήσει τη καταγγελία και μάλιστα τώρα και όχι αφού τοποθετηθεί στην ηγεσία του κάποιος επικεφαλής εκλεκτός από την Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου