Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοινώνει την παραίτηση του ο Χρόνης Μακρίδης από Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Α' Θεσσαλονίκης

Την παραίτηση του από Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Α' Θεσσαλονίκης, θα ανακοινώσει αύριο σε συνέντευξη τύπου, ο Χρόνης Μακρίδης.
Η παραίτηση του οφείλεται στο ασυμβίβαστο που υπάρχει με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, το οποίο δεν επιτρέπει στους γραμματείς των νομαρχιακών να είναι και

ταυτόχρονα, μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

" Δεν ήταν κάτι ξαφνικό, λόγω της εκλογής μου στην Κεντρική Επιτροπή, υπάρχει ασυμβίβαστο και δεν μπορώ να είμαι γραμματέας. Θα είχα παραιτηθεί τον Αύγουστο, ωστόσο λόγω των εκλογών μας ζητήθηκε να μείνουμε στη θέση μας και να παραιτηθούμε αργότερα",  ο κ. Μακρίδης.
" Ανέλαβα Αναπληρωτής Γραμματέας στον τομέα Πολιτικής Ανάπτυξης  Υπαίθρου, οπότε δεν υπάρχει νόημα, να είμαι και γραμματέας της Νομαρχιακής και βάσει του καταστατικού θα αναλάβει ο αναπληρωτής γραμματέας", επισημαίνει ο Χρόνης Μακρίδης.
Η επίσημη ανακοίνωση της παραίτησης του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Α' Θεσσαλονίκης, θα ανακοινωθεί αύριο στις 13.00, σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο καφέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.
Τη θέση του Χρόνη Μακρίδη θα πάρει ο αναπληρωτής Γραμματέας, Χρίστος Βάρδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου