Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Μεγάλη συμμετοχή, κόντρες και ξύλο στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Μεγάλη συμμετοχή ,πολλές κόντρες ακόμα και .... ξύλο είχαν οι σημερινές εκλογές για την ανάδειξη νέων προέδρων τοπικών στη ΝΔ αλλά και συνέδρων εν οψει του συνεδρίου. Το ενδιαφέρον μάλιστα ήταν τόσο μεγάλο που υπήρχε ακόμα και στρατηγείο που συντόνιζε τους "αντάρτες". Τα αποτελέσματα δεν είναι ακόμα γνωστά
καθώς συνεχίζεται η καταμέτρηση. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στην Πάτρα έπεσε ξύλο μεταξύ των ανθρώπων του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι ο Μαζαράκης του αντιπροέδρου της ΝΔ και ο νυν πρόεδρος ΝΟΔΕ Μάκης, που τον στηρίζει το σύστημα του Κυριάκου. Ο έλεγχος χάθηκε και στην Ά Αθήνας  σε μία τοπική για πρόεδρο ΔΗΜΤΟ. 
Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα την πλειοψηφία την κερδίζουν εκείνοι που πρόσκεινται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με εξαιρέσεις την Β4 της ΟΝΝΕΔ, που είναι τα Βόρεια Προάστια, δηλαδή Κηφισιά, Μαρούσι, Νέο Ηράκλειο, Πεύκη που κέρδισε άνθρωπος του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη.
Νικητής στα Δυτικά προάστια ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης όπου εξέλεξε δικό του άνθρωπο στην Β5, ενώ στην Θεσσαλονίκη υπήρξε μεγάλη κόντρα μεταξύ των ανθρώπων του προέδρου της ΝΔ και εκείνων που πρόσκεινται στο δίδυμο Τζιτζικώστα- Παπαμιμίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου