Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Δράσεις για να τερματιστεί η εσωστρέφεια στην Κεντροαριστερά

Δράσεις για να τερματιστεί η εσωστρέφεια στην Κεντροαριστερά
και στον στις διαρροές και ανακοινώσεις που ακολούθησαν μεταξύ των δύο κομμάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η επιτροπή πραγματοποιεί μέσα στην εβδομάδα και προγραμματίζει για τις επόμενες, κύκλους συζητήσεων (workshops) για τη Δικαιοσύνη, τη Διοίκηση-Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Οικονομία, την Κοινωνική Προστασία, την Υγεία, την Παιδεία, το Περιβάλλον.
H πρώτη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου στο Γκάζι (σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες), ενώ εκδηλώσεις-συζητήσεις ετοιμάζονται και σε άλλες πόλεις. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στις συζητήσεις, από ένα ευρύτατο φάσμα προσωπικοτήτων και πολιτών, είναι πολύ μεγάλο και το εύρος αυτό είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτυπωθεί και στις εκδηλώσεις. Εντός των ημερών θα λειτουργήσει και ο ιστότοπος της Επιτροπής.
Η Επιτροπή σε σύντομο χρονικό διάστημα και μετά από ένα κύκλο διαβουλεύσεων, συζητήσεων και εκδηλώσεων θα δώσει στη δημοσιότητα ένα πλαίσιο θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Οι διαδικασίες προχωρούν σε κλίμα συνεργασίας, αλλά και μαζικής συμμετοχής και είμαστε αισιόδοξοι ότι στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε καθορίσει θα είμαστε σε θέση να δώσουμε στη δημοσιότητα το πλαίσιο θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

ependisinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου