Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Αγρια κόντρα στη Βουλή: Λοβέρδος: Τι με κοιτάς; - Παρασκευόπουλος: Να μιλάς με ευπρέπεια

Αγρια κόντρα στη Βουλή:  Λοβέρδος: Τι με κοιτάς; - Παρασκευόπουλος: Να μιλάς με ευπρέπεια [βίντεο]Εντονη αντιπαράθεση στη Βουλή, στη συζήτηση για την απόσυρση της διάταξης με τις offshore, είχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός επετέθη στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον κ. Παρασκευόπουλο. «Ή ευθύνη έχει ο υπουργός που δεν ενημέρωσε για το τι πράττει ή ευθύνη έχει συνολικά η κυβέρνηση» είπε ο κ. Λοβέρδος, για να προσθέσει: «Είναι καταφανέστατο ότι η συγκάλυψη έχει και δράκο πίσω της. Υπάρχει πρόσωπο».
Μάλιστα, απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα και στον κ. Παρασκευόπουλο, είπε «τι με κοιτάς;». Ο Α. Λοβέρδος, σε υψηλούς τόνους, επέμεινε ότι ο υπουργός ξεγέλασε τη Βουλή και του είπε δείχνοντάς τον με το δάχτυλο: «Πρέπει να ντρέπεται. Αυτός».
Παίρνοντας τον λόγο ο Ν. Παρασκευόπουλος απάντησε: «Νομίζω ότι ο κ. Λοβέρδος θα μπορούσε στις τοποθετήσεις του να υποκρίνεται ότι μπορεί να μου μιλά με ευπρέπεια». Ενώ σε άλλο σημείο είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Λοβέρδος επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί καν να μου μιλά με ευπρέπεια ή έστω με νηφαλιότητα», σχολίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου