Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΣΑΛΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ... ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην ΠΓΔΜ, μετά την αποκάλυψη ότι ο πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι ζητούσε συμβουλές από... αστρολόγο όχι μόνο για προσωπικές του υποθέσεις, αλλά ακόμη και για θέματα διεθνούς πολιτικής


Σε ηχητικό απόσπασμα το οποίο διέρρευσε στο Youtube, η φερόμενη ως αστρολόγος, μια τελωνειακή υπάλληλος ονόματι Κατερίνα Ναϊντένοβα, συμβουλεύει τον Γκρούεφσκι για διάφορα θέματα, σε μια συζήτηση η οποία φέρεται να ηχογραφήθηκε την άνοιξη του 2012 στο γραφείο του Σκοπιανού πρώην πρωθυπουργού.
Στον διάλογο που είδε το φως της δημοσιότητας, η γυναίκα λέει στον Γκρούεφσκι ότι οι «ξένοι», εννοώντας πιθανότατα παράγοντες της διεθνούς πολιτικής, έχουν θετική άποψη για εκείνον παρότι ο ίδιος δείχνει ψυχρός και απόμακρος.
«Πρέπει να δείχνεις θέρμη, όχι σαν την χειραψία που είχες με την Μέρκελ», είναι η συμβουλή της αστρολόγου, ενώ ακολουθούν ερωτήσεις από έναν άνδρα, η φωνή του οποίου να είναι του Γκρουέφσκι.
Ακόμη, η γυναίκα τον συμβουλεύει να μην προχωρήσει η ένταξη της ΠΓΔΜ στην Ε.Ε., καθώς ανησυχεί ότι η Ενωση «θα καταρρεύσει».
Ερωτηθέν για το κατά πόσο το ηχητικό απόσπασμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το επιτελείο του Γκρούεφσκι, απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου