Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Το Κιλκίς έχασε τον Β. Σεργιαννίδη

sergiannidis
Ο άνθρωπος που σύνδεσε το όνομά του με αυτό που ονομάζουμε βιομηχανία στο Κιλκίς, αλλά που είχε και πλήθος άλλες κοινωνικές, αθλητικέ και πολιτιστικές δραστηριότητες, με πλήθος χορηγιών και άλλων ευεργετικών ενεργειών για φορείς της τοπικής κοινωνίας, δεν βρήσκεται πια ανάμεσά μας, προδομένος από τη
καρδιά και παλεύοντας τα τελευταία χρόνια ενάντια σε σοβαρή ασθένεια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στο Μητροπολιτικό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κιλκίς, μεθαύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου θα ψαλεί, στις 12 το μεσημέρι, όπου από τις 10π.μ. η σορός του εκλιπόντος θα εκτεθεί για τον τελευταίο αποχαιρετισμό, ενώ ο ενταφιασμός θα γίνει στο Σταυροχώρι, όπου κι η Βιομηχανική Περιοχή, που αποτελεί ουσιαστικά δημιούργημά του.
Παράκληση των οικείων του είναι, αντί στεφάνων στην σορό του, να κατατεθούν χρηματικά ποσά στον λογαριασμό 6222030021007 της Τραπέζης Πειραιώς, υπέρ αναγκών του Νοσοκομείου Κιλκίς.
sergiannidis1
Μέγα το έργο του

Ο εκλιπών είχε ιδρύσει το 1983 την εταιρεία ΠΡΕΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ, η οποία ήταν αυτή που ανέλαβε την ανέγερση των περισσοτέρων κτηριακών εγκαταστάσεων της νεοσύστατης τότε ΒΙΠΕ Κιλκίς, της οποίας υπήρξε ηγετική μορφή επί σειρά πολλών ετών.
Όμως ο Β. Σεργιαννίδης συνέδεσε το όνομά του και με τον Κιλκισιακό, ως πρόεδρος και χορηγός του, καθώς και με τον ΓΑΣΚ, τον οποίο ενίσχυε πολλαπλώς.
Επίσης πολυάριθμες ήταν οι χορηγίες και δωρεές του προς το Νοσοκομείο Κιλκίς, κοινωφελείς δράσεις και ευπαθείς ομάδες στη τοπική μας κοινωνία.
sergiannidis-zagorakis
Ο εκλιπών έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τα χρόνια ακόμα του `70, όταν διετέλεσε γενικός γραμματέας της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ, των Κούδα, Σαράφη, Τερζανίδη, Παρίδη και των άλλων μεγάλων αστέρων της εποχής, επί προεδρίας Παντελάκη. Γι` αυτό και η θλίψη με την οποία υποδέχτηκε η παοκτσίδικη οικογένεια την είδηση του χαμού του ήταν τεράστια.

kilkis24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου