Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η Μπαρτσελόνα δίνει δανεικό τον Βεζένκοφ - Τόσα προσφέρει ο Άρης

Τα δεδομένα για το μέλλον του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στη Μπαρτσελόνα έχουν αλλάξει μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Τζάστιν Ντόελμαν και τις χθεσινές δηλώσεις σχετικά με το νέο πλάνο των Καταλανών.

Ο πρώην άσος του Άρη δεν υπολογίζεται, τουλάχιστον για τη νέα χρονιά. Αρχικά, η ιστοσελίδα encestado.es υποστήριξε ότι η Μπαρτσελόνα θα δώσει δανεικούς τους Αλεξάνδρο Βεζένκοφ και Μούσα Ντιανιέ, ενώ ακολούθησαν άλλα δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται ότι στην θέση του "Σάσα" στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα θα προτιμηθεί ο Μάρκους Έρικσον για τον οποίο έδωσε το "ΟΚ" ο Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε ο οποίος κατέχει την θέση του μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ.
Ο Άρης δείχνει να έχει προβάδισμα στην συμφωνία για τον Βεζένκοφ, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του allaboutaris.com είχε ήδη γνωστοποιήσει στην Μπαρτσελόνα ότι θα καλύψει ένα ποσό της τάξεως των 235.000 ευρώ από το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, νούμερο το οποίο έβρισκε σύμφωνους τους Καταλανούς. Βέβαια αυτό ίσχυε πριν την έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα ο οποίος και θα δώσει το τελικό "ΟΚ". Οι "κίτρινοι" πάντως θέλουν τον "Σάσα" όπως αναφέρει το allaboutaris.com και θα ενημερώσουν τους "μπλαουγκράνα" ότι εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά για τις 235.000 ευρώ.
Εφόσον τελικά ισχύσει το ρεπορτάζ από την Ισπανία, που θέλει την Μπαρτσελόνα να ψάχνει ομάδα για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, τότε ο Άρης θα μπει δυνατά στην υπόθεση μιας και είναι επιθυμία του προπονητή, αλλά και της διοίκησης να κλείσει η συγκεκριμένη συμφωνία.



thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου