Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Μακελειό στη Γαλλία: Τρομοκράτης με φορτηγό έπεσε σε πλήθος-Φόβοι για ISIS

Τρόμος στη Γαλλία από το νέο χτύπημα: Μια νταλίκα, έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος στη Νίκαια της νότιας Γαλλίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και να τραυματιστούν δεκάδες. Οι αρχές κάνουν λόγο για « τρομοκρατική επίθεση»
και καλούν τους κατοίκους να μείνουν σπίτια τους.
Ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος και παρακολουθούσε ένα σόου πυροτεχνημάτων για την Εθνική γιορτή της χώρας, την πτώση της Βαστίλης, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω του, σκορπώντας το θάνατο. Σύμφωνα με την Le Figaro οι νεκροί ανέρχονται σε 73 και οι τραυματίες τουλάχιστον 100.
Σύμφωνα με τις αρχές, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει σκοτωθεί. Πληροφορίες του RT αναφέρουν ότι ο οδηγός αντήλλαξε πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς πριν πέσει νεκρός. 


Μετά το μακελειό κυκλοφόρησαν φήμες ότι υπάρχει κατάσταση ομηρίας στο ξενοδοχείο Μεριντιέν της Νίκαιας, όμως ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών διέψευσε τις σχετικές πληροφορίες.
Πριν από λίγη ώρα ο Γάλλος Πρόεδρος ανακοινώθηκε ότι έχει μεταφερθεί σε ειδικό Κέντρο αντιμετώπισης κρίσεων του υπουργείου Εσωτερικών, από όπου και εποπτεύει την ανταπόκριση των αρχών.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου