Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Άρης: Μπάσκετ με τον "Τίγρη" και δώρα - Αύριο οι παίκτες στην μπουτίκ

Ακόμα μία μέρα γιορτής ήταν το Σάββατο για τον Άρη και τους φίλους του. Στην έκτη μέρα των εκδηλώσεων της ΚΑΕ Άρης στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ., στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”, έλαβε χώρα ο διαγωνισμός στα σουτ για ηλικίες άνω των 18, ενώ ο
«Τίγρης» ήταν και πάλι εκεί για να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Ο διαγωνισμός ήταν διπλός και οι νικητές μοιράστηκαν τα δώρα. Νικητής στα τρίποντα ήταν ο Ζαχαρίας Χαλιαμπάλιας, ο οποίος κέρδισε μια ετήσια συνδρομή Nova Sports Pack SA και δωρεάν εξοπλισμό. Στα δίποντα, κέρδισε ο Γιώργος Γιολβάνης, ο οποίος θα πάρει μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών του Άρη.
Οι εκδηλώσεις δεν περιορίστηκαν στους διαγωνισμούς. Ο «Τίγρης» βρέθηκε στην μπουτίκ, φωτογραφήθηκε και έπαιξε μπάσκετ με τους φίλους του Άρη.
Αύριο οι παίκτες στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”
Την Κυριακή (18/9), από τις 13:00 έως τις 13:30, οι φίλοι του Άρη θα έχουν νέα ευκαιρία να βρεθούν κοντά στους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”. Οι καλαθοσφαιριστές του Αρη θα φωτογραφηθούν, θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα παίξουν μπάσκετ με τον κόσμο που θα βρεθεί στην μπουτίκ. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου