Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ορκίστηκε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Τζωιδης

Ενώπιον του Διοικητή της 4ης ΔΥΠΕ κ.Ευστράτιου Πλωμαρίτη, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και πλέον έκλεισε ο κύκλος των τοποθετήσεων στα νοσοκομεία της περιφέρειας.
Ο κ. Πλωμαρίτης του ευχήθηκε δύναμη, κουράγιο και
υπομονή στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, καθώς και όλες οι διοικήσεις αυτή τη δύσκολη περίοδο. Τόνισε, ότι το Υπουργείο καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες και σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα.
Από την πλευρά του ο κ. Τζωιδης ευχαρίστησε τον Διοικητή της 4ης ΔΥΠΕ για τις ευχές του και τις πρώτες συμβουλές, τονίζοντας ότι, θα καταβάλλει όλες τις δυνάμεις του, ώστε να υπάρξει διαφάνεια, δικαιοσύνη και αξιοκρατία και υποσχέθηκε να τιμήσει την σημερινή υπογραφή και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την επιλογή τους.
"θα ανταποκριθώ με ευθύνη και ευσυνειδησία στα νέα μου καθήκοντα, ώστε να βοηθήσω τον διοικητή κ. Αδαμίδη σε όποιο ρόλο μου αναθέσει για την επιτυχία της κοινής μας αποστολής" δήλωσε λακωνικά ο κ. Τζωίδης.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Τζωιδης είναι απόστρατος αξιωματικός, απόφοιτος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Επίσης είναι Απόφοιτος της Σχολής εφαρμογών Οικονομικού, της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών, της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, της Σχολής προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Παιδείας της Κυπρου.
Κατέχει άδεια εξάσκησης οικονομολογικού επαγγέλματος καθώς και άδεια φοροτεχνικού Α.
Έχει πτυχίο γλωσσομαθειας στην Αγγλική.
Κατά τη διάρκεια της  τριαντάχρονης σταδιοδρομίας του τοποθετήθηκε σε διάφορες θέσεις στις οικονομικές υπηρεσίες του Στρατού.
Συγκεκριμένα, διαχειριστής χρηματικού, προϊστάμενος λογιστηρίου, προϊστάμενος τμήματος προμηθειών, ελεγκτής δαπανών, διαχειρίσεων υλικών και άλλες.
Διετέλεσε Διευθυντής οικονομικών Υπηρεσιών σε μεγάλους σχηματισμούς του Στρατού και Διοικητής οικονομικών μονάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου