Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Πάει για μεταγραφική "βόμβα" ο ΠΑΟΚ με Ντάντε

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ επιχειρεί να κλείσει μία σπουδαία μεταγραφή, έχοντας καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ντάντε Αμαράλ.Ο Δικέφαλος αναζητά παίκτη για να καλύψει τη θέση ξένου ακραίου και ο Ντάντε είναι ο πρώτος στόχος, ενώ
ταυτόχρονα κοιτάει και άλλες λύσεις σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πείσει τον Βραζιλιάνο.

Φυσικά πρόκειται για έναν μεγάλο παίκτη ακόμα και στα 36 του χρόνια, τον οποίο αρκετοί θεωρούν έναν από τους κορυφαίους στην ιστορία του παγκόσμιου βόλεϊ.
Οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται σε συζητήσεις με τον έμπειρο πετοσφαιριστή και προσπαθούν να τον πείσουν να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Οι δυο πλευρές έχουν προχωρήσει αρκετά χωρίς ωστόσο για την ώρα να έχει προκύψει συμφωνία.
Ο Ντάντε έχει αγωνιστεί στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη χώρα μας πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ. Στους "πράσινους" ήταν συμπαίκτης τόσο με τον Γκόμες όσο και με τον Ανδρεάδη τους οποίους και θα βρει στη Θεσσαλονίκη εάν αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε.
Ο Βραζιλιάνος έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του. Είναι χρυσός Ολυμπιονίκης (το 2004 στην Αθήνα) και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου