Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ελπίζει μόνο με νίκη ο ΠΑΟΚ

Ελπίζει μόνο με νίκη ο ΠΑΟΚΧωρίς το παραμικρό περιθώριο βαθμολογικών απωλειών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα του Πάουλο Σόουζα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League στις 20:00.Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μόνο με νίκη θα έχει
ελπίδες για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.
Οι «ασπρόμαυροι», μετά την αποτυχία τους στα διπλά ματς με την Καραμπάγκ, όπου γνώρισαν δύο ήττες, είναι αναγκασμένοι να «χτυπήσουν» και τα δύο ματς που απομένουν στον όμιλο, αρχής γενομένης από τον αγώνα στην Φλωρεντία. Οι Θεσσαλονικείς είναι στην 3η θέση του ομίλου, με 4 βαθμούς, την στιγμή που η Καραμπάγκ έχουν τρεις περισσότερους ενώ στην κορυφή είναι οι Ιταλοί με 10 βαθμούς.
Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην γειτονική χώρα έχοντας σημαντικές απουσίες. Οι Τζαβέλλας και Περέιρα τέθηκαν εκτός με προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ενώ παράλληλα, εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Αθανασιάδης με κάρτες.
Η Φιορεντίνα είναι φυσικά το «αφεντικό» του ομίλου και ψάχνει απλά μια ισοπαλία για να σφραγίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Δεν υπάρχουν προβλήματα για τους Ιταλούς καθώς αποθεραπεύτηκε και ο μέσος Βετσίνο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου