Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης

Σε ποιους δήμους της Θεσσαλονίκης δεν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα  (Συνεχής ενημέρωση 21:04)
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια της ημέρας αρκετοί δήμαρχοι του Νομού προσπάθησαν να κρατήσουν τα σχολεία ανοιχτά, ωστόσο, στα περισσότερα συγκροτήματα υπάρχει πρόβλημα στην υδροδότηση λόγω του ψύχους. Κατόπιν τούτου
αύριο το πρωί τα σχολεία του Νομού θα παραμείνουν κλειστά.

Οι περισσότεροι Δήμοι έχουν θέσει ήδη σε λειτουργία τα συστήματα θέρμανσης των σχολικών κτιρίων προκειμένου αυτά να υποδεχτούν τους μαθητές την Τρίτη.
Σημειώνεται ότι το κλείσιμο των σχολείων δεν επηρεάζει τη λειτουργία των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, οι οποίοι θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στις 16:00 ο Δήμος Θέρμης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε ότι τα σχολεία της περιοχής του θα λειτουργήσουν κανονικά. Στην τελευταία επικοινωνία του thestival.gr με τον αντιδήμαρχο Παιδείας της περιοχής ίσχυε ότι τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από το 2ο Γυμνάσιο Θέρμης, το ΤΕΕ στο Νέο Ρύσιο και το 2ο Γυμνάσιο Μίκρας στον Τρίλοφο. Ωστόσο, το γεγονός ότι όλα τα σχολεία σε όλους τους υπόλοιπους Δήμους του Νομού θα παραμείνουν κλειστά οδήγησε τους υπευθύνους του Δήμου Θέρμης να επανεξετάσουν το θέμα. Τελικά αποφασίστηκε τα σχολεία να λειτουργήσουν κανονικά εκτός των 3 προαναφερομένων. 
Στους Δήμους Πυλαίας Χορτιάτη. Ωραιοκάστρου και Χαλκηδόνας κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου