Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

'Ενταση στη Δημ. Συμπαράταξη από την πρόταση Θεοχαρόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του TOC η ίδια η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής σε λίγη ώρα θα ζητήσει εκλογές
ξεκαθαρίζοντας τις επιδιώξει της Δημοκρατικής  Συμπαράταξης.Τη θέση αυτή  επανέλαβε νωρίτερα στη Βουλή και ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την καθαρή φράση « χωρίς εκλογές κυβερνητική λύση» δεν υπάρχει. 
Ο ίδιος ο  κ. Θεοχαρόπουλος έγινε στους διαδρόμους της βουλής αποδέκτης οργισμένων παρατηρήσεων από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.  
Γιατί έκανε την πρόταση αυτή ο Θαν. Θεοχαρόπουλος  
Η θέση του κ. Θεοχαρόπουλου για κυβέρνηση εθνικού σκοπού από την παρούσα βουλή σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διαμορφώθηκε σε σύσκεψη των συνιστωσών της ΔΗΜΑΡ όπου εκφράστηκε η άποψη « εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ για να θέλουμε πάση θυσία την εξουσία σε βάρος του συμφέροντος της χώρας».
Η πρώτη δημόσια αποδοκιμασία στην πρόταση Θεοχαρόπουλου ήρθε από τον τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο Βουλευτής Αρκαδίας και υπεύθυνου του τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  
«Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται Εθνική Συνεννόηση. Το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει ξεκάθαρη άποψη: την ενδυνάμωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών μετά από εκλογές για να επιβάλουμε την Εθνική Συνεννόηση πριν την Εθνική καταστροφή.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Κωνσταντινόπουλος.
Και ο βουλευτής του Ποταμιού Γ.Αμυράς σχολιάζοντας την πρόταση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου για Κυβέρνηση εθνικού σκοπού από την παρούσα Βουλή αλλά χωρίς τον κ. Τσίπρα, είπε «δεν είναι άσχημη ιδέα αλλά θεωρώ απίθανο να συμβεί γιατί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν αφήνουν με τίποτα τις καρέκλες τους».

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου