Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης - Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Το μήνυμα Μητσοτάκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα ΑδέσποταΑπό το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση για την επίσκεψη του.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στην πόλη,
συνοδευόμενος από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη και ζήτησε να μην υπάρξει καμία δημοσιότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε και δείπνο που είχε οργανώσει η πρόεδρος της Διοικούσας του κόμματος Βίκυ Ευταξά, χωρίς όμως να έχει υπάρξει δημοσιοποίηση καθώς δεν είναι λίγα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ στη συμπρωτεύουσα που δεν γνωρίζουν καν για την παρουσία του προέδρου στην πόλη.
Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συνοδεύουν επίσης ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και οι τομεάρχες Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτές της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζη, Γιώργος Στύλιος και Γιάννης Αντωνιάδης. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα το πρωί επισκέφτηκε την Αμερικανική Γεωργική Σχολή όπου ξεναγήθηκε στις τις μονάδες και είχε ενημέρωση για τον αγροτικό και τουριστικό τομέα που είναι το κύριο αντικείμενο της διδασκαλίας εκει, δείχνοντας γι' άλλη μία φορά την ιδιαίτερη βαρύτητα που θέλει να δώσει στον πρωτογενή τομέα.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στις 13:00 αεροπορικώς στην Αθήνα, πηγαίνοντας απευθείας στη Βουλή όπου το απόγευμα θα έχει την προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. 
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου