Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ : Ο Καμίνης συνέβαλε στην προσπάθεια σε δύσκολη περίοδο- Γενναία η απόφαση Θεοδωράκη

Ανεπιτυχής ο αντιπερισπασμός του κ. Τσίπρα για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά. Οι πολίτες μίλησαν, η Δημοκρατική Παράταξη είναι εδώ, δυνατή και η συμμετοχή των 210.000 συνιδρυτών είναι εγγύηση της επόμενης ημέρας, που ξεκίνησε. 

Η δικαίωση της πολιτικής επιλογής της Φώφης Γεννηματά, να ανοίξει τις διαδικασίες στην κοινωνία δημιουργώντας με ανανέωση, διεύρυνση και ενότητα τον νέο ενιαίο φορέα είναι απόλυτη. 
Κάθε ένας από τους υποψηφίους συνέβαλε σε αυτή τη πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δε πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, όταν η συζήτηση ήταν ακόμα στον αέρα , ο Γιώργος Καμίνης  πήρε την απόφαση να συμμετάσχει σε αυτό το εγχείρημα και φυσικά δε πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε μια γενναία απόφαση η οποία δεν ήταν καθόλου αυτονόητη . Είχε κόστος αλλά, φυσικά το έκανε για το κοινό καλό και την πορεία της παράταξης και της χώρας. Κάθε ένας από τους υποψηφίους συνέβαλε σε αυτή τη συζήτηση με τις ιδέες του ,τις απόψεις του ,τις σκέψεις του. Το ύφος και ήθος το οποίο αποκτήσαμε σε αυτή τη προεκλογική περίοδο, είναι κάτι που η Φώφη Γεννηματά είναι αποφασισμένη να κρατήσει και μετά τη Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου