Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Νίκη... "διαμάντι" για τον Άρη στις Σέρρες

undefined
Με λυτρωτή τον Διαμαντόπουλο που του έδωσε το προβάδισμα με γκολ στο 89ο λεπτό, ο Άρης πήρε μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Πανσερραϊκού στο γήπεδο των Σερρών, για την 16η αγωνιστική της Football League.

Οι "κιτρινόμαυροι" τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Σερραίους, όμως στο τέλος πανηγύρισαν ένα σπουδαίο "διπλό" με τους οπαδούς τους που βρέθηκαν στο πέταλο των φιλοξενούμενων δίνοντας δυναμικό "παρών".
Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της προς την άνοδο, παίρνοντας άλλους τρεις βαθμούς που την διατηρούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (περιμένει τα αποτελέσματα ΟΦΗ και Παναχαϊκής για να δει εάν θα αυξηθεί η διαφορά).
Το παιχνίδι είχε αρκετές αξιόλογες φάσεις, καλό ρυθμό, δυνατές μονομαχίες και συναρπαστική εξέλιξη με αγχωτικό φινάλε. Ο Σόουζα άνοιξε το σκορ για τον Άρη με κοντινή κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Πλατέλλα στο 58΄. Ο Πανσερραϊκός όμως ισοφάρισε με ένα καταπληκτικό γκολ του Τσιμίκα, με φοβερό σουτ στο 77΄. Ωστόσο, ο Άρης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς ο Διαμαντόπουλος βρήκε δίχτυα με κοντινό σουτ στο 89ο λεπτό και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων (94΄) ο Τζανακάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με κοντινό πλασέ έπειτα από ασίστ "πάρε-βάλε" του Πασά που έκανε μία εξαιρετική κούρσα στην αριστερή πλευρά.
Συνθέσεις:
Πανσερραϊκός (Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ρούσσος, Χατζητερζόγλου, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Ναζίμ (84′ Βοσκόπουλος), Σιάκκας, Ποζατζίδης (56′ Ένομο), Κρητικός (69′ Κάκκο), Τσιμίκας, Γκούρτσας.
Άρης (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Ιντζόγλου, Μουμίν, Κάσσος (88′ Μιλούνοβιτς), Πλατέλλας, Χαντί (83′ Πασάς), Μπαστακός (54′ Διαμαντόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου