Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Νάντια Γιαννακοπούλου: Δεν μπορεί η Τουρκία να διασύρει το στράτευμα και την εθνική μας αξιοπρέπεια!

Η πρώην βουλευτής, αναφέρθηκε στην κράτηση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, τονίζοντας πως υπάρχει μία σοβαρή και αρνητική εξέλιξη. Και αυτό που προέχει είναι να γυρίσουν πίσω, γρήγορα και με ασφάλεια. "Αυτό είναι το μείζον και
είναι νομίζω κάτι, στο οποίο όλοι συμφωνούμε" επισήμανε.
Μιλώντας, στο ίδιο πάνελ με τους κυρίους Βέττα και Κυρανάκη, η κα Γιαννακοπούλου, υπογράμμισε, πως "υπάρχει μία όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας, που υπήρχε μέχρι πρότινος στο Αιγαίο, και τώρα υπάρχει μία αλλαγή πολιτικής.
Δεν πρέπει να υπάρχει καμία περίπτωση υποβάθμισης του ζητήματος από την κυβέρνηση. Δεν πρέπει να υπάρξει ούτε λεπτό αδράνειας. Οφείλει να χρησιμοποιήσει κάθε διπλωματικό μέσο για να λυθεί το ζήτημα, όσο το δυνατόν πιο άμεσα."
Όπως είπε στην συνέχεια, "δεν μπορεί να διασύρει το στράτευμα μας και την εθνική μας αξιοπρέπεια. Χρειάζεται εθνική ομοψυχία, μία εθνική ενότητα του λαού μας, αποφασιστικότητα και ενότητα" είπε στην συνέχεια.
"Δυστυχώς η κυβέρνηση 'δυναμιτίζει' το κλίμα. Υπάρχει μία τοξικότητα, με όλη αυτή τη λασπολογία. Και η Νέα Δημοκρατία, εγκλωβίζεται σε αυτό που κάνει η κυβέρνηση. Η πατρίδα μας, χρειάζεται συγκεκριμένη πρόταση. Συγκεκριμένο σχέδιο και συνεννόηση πάνω σε αυτό" κατέληξε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου