Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Σπουδαία νίκη για τον Άρη σε ματσάρα με τον Κισσαμικό στα Χανιά

undefined
Ο Άρης πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 3-2 επί του ΑΟΧ Κισσαμικού, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά, για την 23η αγωνιστική της Football League.

Οι "κιτρινόμαυροι" παρέμειναν έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς με το σημερινό διπλό και επέστρεψαν παράλληλα στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Παναχαϊκή.
Για να κερδίσει σήμερα η ομάδα του Δημήτρη Σπανού χρειάστηκε να κάνει ανατροπή, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά και να λυτρωθεί στο φινάλε, μιας και είχε ισοφαριστεί.
Ο ΑΟΧ Κισσαμικός προηγήθηκε με γκολ του Λεό με ωραίο σουτ στο 17΄. Ωστόσο, ο Διαμαντόπουλος ισοφάρισε με ένα καταπληκτικό γκολ στο 25΄, με τρομερό σουτ από μακρινή απόσταση. Ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα στον Άρη στο 43΄, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς με κοντινή κεφαλιά. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 2-1 υπέρ του Άρη.
Οι γηπεδούχοι όμως έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα, με τον Λεό να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 62΄. Η ομάδα των Χανίων στη συνέχεια έδειχνε να έχει το μομέντουμ του αγώνα και πίεζε για την ανατροπή και το γκολ της νίκης χάνοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες.
Τελικά, ο Άρης ήταν η ομάδα που πέτυχε το νικητήριο γκολ, με τον Πασά να αποδεικνύεται "χρυσή" αλλαγή. Ο Σπανός τον έβαλε στο παιχνίδι στο 60΄ κι αυτός σκόραρε με κοντινή κεφαλιά στο 85΄ χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του με το τελικό 2-3 που διαμόρφωσε.
Συνθέσεις:
Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης (57’ Χαλκιαδάκης), Βρεττός (77’ Αποστολίδης), Ξύδας, Μπαπτίστ
Άρης: Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος (74’ Κανακούδης), Δεληζήσης, Σόουζα, Τζανακάκης, Παυλίδης (80’ Μπαργκάν), Ιντζόγλου, Κάσσος (60’ Πασάς), Πλατέλλας, Ντούνης, Διαμαντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου