Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Ζήτησε αναβολή της εκδίκασης ο ΠΑΟΚ - Απορρίφθηκε το αίτημα

undefined
Οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης για την υπόθεση του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω συμπληρωματικής έκθεσης του Αρετόπουλο. Ωστόσο το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό και δόθηκε διακοπή μισής ώρας, ώστε να την
μελετήσουν οι νομικοί του Δικεφάλου.


Η εκδίκαση γίνεται αυτή την ώρα στα γραφεία της Super League και οι νομικοί της "ασπρόμαυρης" πλευράς ζήτησαν αναβολή για την Δευτέρα, επειδή δεν ήταν ενήμεροι και προετοιμασμένοι για την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Αρετόπουλου.
"Δεν είχαμε χρόνο ούτε να μελετήσουμε την έκθεση" ανέφεραν οι νομικοί του ΠΑΟΚ.
Ο κ. Μαυρομάτης ζήτησε αναβολή της διαδικασίας, αναφέροντας: "Ήρθαμε για να δικάσουμε. Με μεγάλη μας έκπληξη λαμβάνουμε συμπληρωματική έκθεση διαιτητή. Αγνοούμε πώς ζητήθηκε αυτή η έκθεση. Δεν συνέτρεχαν λόγοι για να ζητηθεί συμπληρωματική έκθεση. Ζητούμε να αναβληθεί η διαδικασία, ώστε να παραβρεθεί και ο διαιτητής, ο οποίος άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα. Μια ύποπτη συμπληρωματική έκθεση διαμορφώνει νέα δεδομένα. Να κληθούν ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο γιατρός του αγώνα".
Ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε: "Έκανε 4 ώρες να κλείσει το φύλλο αγώνα ο κ. Αρετόπουλος. Είναι αντικρουόμενα αυτά που έγραψε με τη συμπληρωματική έκθεση. Όλη η Ελλάδα ξέρει μέσω των ΜΜΕ τι έχει κάνει λάθος η κάθε ΠΑΕ. Έρχεται μετά από πέντε μέρες και εμφανίζει συμπληρωματική έκθεση που αντικρούεται με την αρχική. Είναι ύποπτο αυτό το γεγονός. Υπό ποιες πιέσεις γράφτηκε, πώς ζητήθηκε".
Ο Μπίρδας είχε επισημάνει λίγο νωρίτερα: "Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 24 του ΚΑΠ, ο διαιτητής μπορεί να καταθέσει συμπληρωματική έκθεση εντός 48 ωρών από τη λήξη του αγώνα".
Δεν αρνήθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά απορρίφθηκε το αίτημα
Η πλευρά του Ολυμπιακού δεν αρνήθηκε το αίτημα αναβολής, με τον δικηγόρο, Βασίλη Δημακόπουλο να αναφέρει: "Θεωρώ ότι το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή ως προς την ετοιμότητα των συναδέλφων, έχει βάση Είναι στην κρίση σας. Δεν έχουμε καμία αντίρρηση για να δώσετε αναβολή".
Η δικαστής κ. Σκολαρίκη απέρριψε αίτημα αναβολής και έκανε δεκτό αίτημα διακοπής για μισή ώρα ώστε η πλευρά των νομικών υπεράσπισης του ΠΑΟΚ να μελετήσει την συμπληρωματική έκθεση και να προετοιμαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου