Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Εκτός ΝΔ ο Καμπόσος με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη

ektos-nd-o-kamposos-me-apofasi-kuriakou-mitsotakiΕκτός Νέας Δημοκρατίας τίθεται ο δήμαρχος του Άργους Καμπόσος, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τις νέες προκλητικές αναρτήσεις που έκανε στα social media, με την Πειραιώς να μιλά για «απαράδεκτες δηλώσεις». 

«Οι σημερινές αναφορές του δήμαρχου Αργους Δημ. Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. 
Σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία σημειωτέον κατέβηκε από το Facebook του Δημάρχου μετά από κάποια ώρα, ο κ. Καμπόσος χαρακτήρισε "σαλεμένο" τον Γ. Μπουτάρη για τον οποίον είπε πως φοράει "καπελάκι" και γι' αυτό λέει ότι θέλει. 
"Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων. Ο Μπουτάρης μπορεί να κάνει ότι θέλει, να κάνει εκπομπές μέσα από πορνεία να βρίζει όποιον θέλει... δεν κόβω το σχοινί άμα δω κρεμασμένο τον Καμμένο (είχε πει)... μπορεί να τα λέει επειδή φοράει το καπελάκι. Έχει ταραγμένο νου, έχει προσβάλλει τη Θεσσαλονίκη βάναυσα" ανέφερε στη προκλητική ανάρτησή του. 
Νωρίτερα, για το θέμα, ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία. Μετά το σημερινό βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ;» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Φωτογραφία: Eurokinissi 
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου