Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Αρχισε τα τηλεφωνήματα ο Τσίπρας για τον ανασχηματισμό -Ολα τα ονόματα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤσίπραςΘέμα ωρών είναι ο σχηματισμός, ο οποίος ενδεχομένως να γίνει και απόψε. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του iefimerida.gr ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη ξεκινήσει τα τηλεφωνήματα και τις επαφές
τόσο με τα νέα πρόσωπα που πρόκειται να μπουν στην κυβέρνηση, όσο και με τους υπουργούς που σκοπεύει να τους αλλάξει χαρτοφυλάκιο. 
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ολγα Γεροβασίλη να βρέθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να της πρότεινε τη μετακίνησή της στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο είναι άγνωστο το αν αυτό τελικά θα γίνει καθώς η κυρία Γεροβασίλη το τελευταίο διάστημα διατείνονταν ότι θα ήθελε να παραμείνει στο υπουργείο της και να ολοκληρώσει τη διοικητική μεταρρύθμιση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μετά το τέλος της συνάντησης η κυρία Γεροβασίλη έφυγε από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου. 
Οσον αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα του ανασχηματισμού που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr o Χρήστος Σπίρτζης φαίνεται ότι μετακινείται στο ακέφαλο πλέον (μετά την αποχώρηση του Πάνου Σκουρλέτη καθώς χθες εκλέχθηκε γραμματέας στον ΣΥΡΙΖΑ) υπουργείο Εσωτερικών. 
Αλλη μια μετακίνηση που προγραμματίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή του Δημήτρη Λιάκου, ο οποίος σήμερα είναι υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ. Ο κ. Λιάκος φαίνεται ότι μετακινείται προς το υπουργείο Οικονομίας, χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει ότι φεύγει από το εν λόγω υπουργείο ο Γιάννης Δραγασάκης (θεωρείται αμετακίνητος). 
Τέλος, σε ότι αφορά την ενδεχόμενη είσοδο της Κατερίνας Παπακώστα στην κυβέρνηση, αν τελικά μπει, θα αναλάβει χρέη υφυπουργού. Να σημειωθεί ότι μετά το ραντεβού που είχε με τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή, η κυρία Παπακώστα άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο εισόδου της στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «ανταποκρινόμαστε στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού». 

iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου