Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Με Διαμαντόπουλο ο Άρης νίκησε τον Αήττητο Σπάτων

Με δύο γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου ο Άρης νίκησε με 2-1 τον αξιόμαχο Αήττητο Σπάτων στο "Κλεάνθης Βικελίδης", για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο 29χρονος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού και έδωσε τη λύση στους "κιτρινόμαυρους" που τα είχαν βρει σκούρα απέναντι στην μαχητική ομάδα της Football League. Παράλληλα, με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 67΄ και στο 76΄ "καθαρίζοντας" τη νίκη, έστειλε μήνυμα στον Πάκο Ερέρα να τον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας, καθώς μέχρι στιγμής δεν του είχε δώσει ευκαιρίες στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν απλά να μειώσουν στο 90ο λεπτό με γκολ του Χαντί.
Ο Άρης έπαιξε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, με τον Μαρτίνες που ξεκίνησε βασικός να ξεχωρίζει με την απόδοσή του στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. 
Με την σημερινή νίκη ο Άρης έφτασε τους 4 βαθμούς και ανέβηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου, ενώ το ματς του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για την 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου.
Συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο, Ιντζόγλου, Παυλίδης (46’ Ντιγκινί), Μαρτίνες (80’ Βίτορ), Ναζλίδης, Γιουνές (46’ Διαμαντόπουλος).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Μανολάς (78’ Ματσούκας), Μάγκας, Ηρακλής, Σταματάκης, Κασνέτση, Χαντί, Χατζηιωαννίδης (69’ Σπυρόπουλος), Βασιλείου, Νικλητσιώτης (59’ Γροντής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου