Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Βαρύ πρόστιμο στον Άρη! Έκοψε και τη Χριστουγεννιάτικη άδεια ο Καρυπίδης

Ο αποκλεισμός του Αρη από Κύπελλο με την σημερινή ήττα (3-2) από τον Εργοτέλη, προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό και την άμεση αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο "ισχυρός άνδρας" των "κιτρινόμαυρων" μοιάζει αποφασισμένος να πάρει δραστικές αποφάσεις για αλλαγές προκειμένου να αλλάξει την κατάσταση. Μετά το τέλος του αγώνα, σε επικοινωνία που είχε με τους συνεργάτες του ανακοίνωσε βαρύ χρηματικό πρόστιμο σε ολόκληρη την ομάδα, ενώ παράλληλα, έκοψε και την Χριστουγεννιάτικη άδεια. "Δεν θα φύγει κανείς. Θα μείνετε στη Θεσσαλονίκη να προπονείστε", ήταν το μήνυμά του.
Επίσης, σήμερα το βράδυ με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα (σ.σ. αύριο θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη) θα έχει συνάντηση με τους Σάββα Παντελίδη και Ντίνο Διαμαντόπουλο, χωρίς κανείς για την ώρα να μπορεί να προεξοφλήσει το τι πρόκειται να συζητηθεί.
Πάντως, ο Καρυπίδης, μοιάζει αποφασισμένος να προχωρήσει από σήμερα κι όλας σε λύσεις συμβολαίων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. "Οι αδιάφοροι δεν έχουν θέση στον Αρη. Ανοχή τέλος" έλεγε μεταξύ άλλων στην επικοινωνία του με τους στενούς του συνεργάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου