Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Την Παρασκευή το ραντεβού Τσίπρα - Καμμένου για το μέλλον της συγκυβέρνησης

tin-paraskeui-to-rantebou-tsipra---kammenou-gia-to-mellon-tis-sugkubernisisΤην Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το ραντεβού Τσίπρα Καμμένου για το μέλλον της συγκυβέρνησης. Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών,
ενώ η προγραμματισμένη για την Τετάρτη τηλεοπτική συνέντευξη του υπουργού Άμυνας στο Star αναβλήθηκε για την Παρασκευή. Απομένει βεβαίως να καθοριστεί η ακριβής ώρα, καθώς υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη το απόγευμα θα βρίσκεται στη χώρα μας η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη το βράδυ, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του OPEN TV και την Έλλη Στάη, όπου αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για τις εξελίξεις. 
Μετά από τέσσερα χρόνια πολιτικού «γάμου» η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδεύει προ το τέλος της και το μόνο που απομένει πλέον είναι να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία που θα δημοσιοποιηθεί το «διαζύγιο» και αν θα είναι συναινετικό ή θα υπάρξει ρήξη μεταξύ των δύο κομμάτων. Στο Μαξίμου ήδη επεξεργάζονται σχέδια διακυβέρνησης της χώρας για την μετά Καμμένου εποχή και αυτό ουσιαστικά ήταν και το κλίμα που επικράτησε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κυβερνώντος κόμματος στην Κουμουνδούρου τη Δευτέρα. Οι διαρροές που υπήρξαν μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων τις τελευταίες ώρες πως το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου