Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Αρειανάρα στην Τρίπολη! "Καθάρισε" τον Αστέρα με τριάρα από το ημίχρονο

undefined
Ο Άρης ήταν επιβλητικός από νωρίς στην Τρίπολη και με εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο "καθάρισε" άνετα τον Αστέρα με το εμφατικό 0-3 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης και ουσιαστικά "σφράγισαν" άνετα τρεις πολύτιμους βαθμούς στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League. 
Με την τρίτη σερί νίκη του ο Άρης έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα για τον στόχο της πεντάδας και της εξόδου στην Ευρώπη.Έφτασε τους 32 βαθμούς και βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη οι Αρκάδες έμειναν στους 21 βαθμούς και πλέον μπαίνουν σε περιπέτειες.
Ο αγώνας
Γκολάρα ο Λάρσον
Ο Λάρσον άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό του παιχνιδιού, με ένα καταπληκτικό γκολ με υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Σουηδός εξτρέμ έκανε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, ο Παπαδόπουλος ακούμπησε ίσα - ίσα τη μπάλα, η οποία χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη.
Το "καθάρισε" ο Ντιγκινί
Στο 23΄ ο Ντιγκινί πέτυχε το δεύτερο γκολ του Άρη. Ο Σιώπης έκανε παλικαρίσιο κλέψιμο και εξαιρετική μπαλιά μπροστά στον Ντιγκινί, ο οποίος έφυγε στην κόντρα επίθεση και ο Βλάχος έκανε ανεπιτυχές τάκλιν για να τον κόψει. Ο Γάλλος πλάσαρε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος μπορεί να βρήκε τη μπάλα και να της έκοψε την πορεία, αλλά τελικά αυτή πέρασε την τελική γραμμή πριν απομακρύνει ο Βλάχος.
Σκόρερ σε τρίτο σερί ματς ο Ματέο Γκαρσία
Ο Ματέο Γκαρσία σκόραρε για τρίτο διαδοχικό ματς ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (45΄+1΄). Ο Τόνσο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με το αριστερό, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο. Στην επαναφορά ο Ματέο Γκαρσία με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ντεμπούτο για Φετφατζίδη
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης διαχειρίστηκε με άνεση το προβάδισμα που είχε και ο Αστέρας δεν κατάφερε ούτε να μειώσει, παρότι δημιούργησε κάποιες φάσεις. Ο Κουέστα κράτησε το μηδέν όταν χρειάστηκε να επέμβει. Στο 74ο λεπτό ο Παντελίδης έβαλε τον Φετφατζίδη στη θέση του Λάρσον, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας μάλιστα και μία καλή στιγμή για γκολ στο φινάλε. Το 0-3 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Σάββα Παντελίδη στο πρωτάθλημα, δίχως μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία ματς, με απολογισμό τερμάτων 5-0. Οι Θεσσαλονικείς διανύουν μια πολύ καλή περίοδο και χτίζουν ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων.
Συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Βλάχος, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Ρόλε, Καλτσάς (85' Δουβίκας), Φερνάντεθ (70' Τσιλιανίδης), Μανιάς.
ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σιώπης, Μπάσα (57' Ματίγια), Ματέο Γκαρσία, Λάρσον (74' Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Τόνσο (84' Βέλεθ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου