Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Παντελίδης: Δύσκολα ενθουσιάζομαι, αλλά σήμερα είμαι πολύ ικανοποιημένος

undefined
Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την επιθετική εμφάνιση του Άρη κόντρα στην Ξάνθη ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Σάββας Παντελίδης. Διαβάστε όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για τα 7 γκολ (7-2), για τα ρεκόρ που
έσπασε η ομάδα του και για τα πέναλτι του Σιώπη.

Αναλυτικά:
«Θα εχετε καταλάβει ότι τόσο καιρό που είμαι εδώ, δύσκολα ενθουσιάζομαι, αλλά δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, που ευχαριστήσαμε τον κόσμο που πλήρωσε εισιτήριο για να μας δει σήμερα. Ολοκληρώσαμε τη χρονιά με πολύ όμορφο τρόπο. Όσον αφορά στο παιχνίδι, δεν υπήρχαν σκοπιμότητες, οι άμυνες ήταν ανοιχτές και πιστεύω πως αν παίζουμε έτσι, όπως, σήμερα, θα είμαστε πολύ καλά».
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο για όλα όσα έγιναν αυτό το χρονικό διάστημα. Χτίζουμε σε μια βάση σαν τη σημερινή και θέλω να ευχαριστήσω όλους. Πραγματικά ευχαριστώ».
Για το από πότε ακριβώς ο φετινός Άρης ήταν ο δικός του Άρης:
«Από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά είδαμε μια ομάδα που θέλει να παίξει ένα ποδόσφαιρο που μου αρέσει. Γρήγορο ποδόσφαιρο, με αρκετή συνοχή, μια ομάδα διαφορετική από πριν».
Για τα ρεκόρ... χρόνων που έσπασε φέτος ο Άρης:
«Θεωρώ πως από τη φύση της η ομάδα αυτή είναι αρκετά επιθετική. Και όταν έχεις βοήθεια απ' έξω και καλούς παίκτες, μπορείς με δουλειά και συγκέντρωση να πετύχεις πολλά. Ίσως το σημερινό σκορ να μην είναι αντιπροσωπευτικό, γιατί από ένα σημείο και μετά ο αντίπαλος ήταν... διακοπές. Όμως είμαστε χαρούμενοι με την εκτελεστική δεινότητα της ομάδας».
Για το αν υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε στην ομάδα του να εκτελεί ο Σιώπης δύο πέναλτι στο ίδιο παιχνίδι:
«Γιατί οχι; Να ξέρετε όμως ότι ήταν εντολή από πριν, από τα αποδυτήρια, ότι ένας από τους τρεις εκτελεστές θα ήταν ο Μανώλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου