Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Μιχάλης Καρχιμάκης σε Μητσοτάκη: Μάλλον οι φίλοι σας και το κοινωνικό μπλοκ που εκπροσωπείτε επιθυμούν αντί για εργαζόμενους, σκλάβους

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ο βασικός υποψήφιος της ΝΔ, στην εκλογική περιφέρεια που κατεβαίνω και εγώ υποψήφιος βουλευτής, δηλαδή στην Δυτική Αθήνα», αναφέρει ο κ. Καρχιμάκης και σπεύδει να συμπληρώσει:
«Παρόλα αυτά με τις τελευταίες του δηλώσεις φανερώνει αυτό που ξέραμε ήδη, ότι δηλαδή όχι μόνον δεν γνωρίζει τον κόσμο που λέει ότι θέλει να εκπροσωπήσει, αλλά μερικές φορές τον κοιτάζει και αφ' υψηλού».

 «Τί μας είπε λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις τελευταίες μέρες;», διερωτάται ο κ. Καρχιμάκης και προσθέτει: «Πρώτα μας είπε ότι τα παιδιά από το Περιστέρι, θα πρέπει να πηγαίνουν κατά βάση σε Τεχνικές σχολές, για να γίνουν ψυκτικοί, και μηχανικοί ασανσέρ, λες και η Πανεπιστημιακή μόρφωση είναι προνόμοιο των πλουσίων».

 «Να ενημερώσουμε τον κύριο Μητσοτάκη ότι η Δημόσια και Δωρεάν παιδεία, για την οποία το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου δώσανε μάχες, υπάρχει για να μπορεί κάθε παιδί, ανεξαρτήτως γειτονιάς και εισοδήματος να πετύχει τα όνειρά του, και να μην αλυσοδένεται από ταξικούς φραγμούς», επισημαίνει ο κ. Καρχιμάκης. 

«Κατόπιν μας είπε ότι το πενθήμερο είναι παρωχημένο, και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να μπορούν να εργάζονται 7 μέρες την εβδομάδα», αναφέρει ο ίδιος. 

«Κύριε Μητσοτάκη μπορεί οι φίλοι σας και το κοινωνικό μπλοκ που εκπροσωπείτε να επιθυμούν αντί για εργαζόμενους, σκλάβους, στις γειτονιές και τα καφενεία της Δυτικής Αθήνας όμως θα βρείτε σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους, για τους οποίους το Σαββατοκύριακο είναι ο χρόνος που έχουν να ξεκουραστούν και να δουν τις οικογένειες τους», επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

 «Κύριε Μητσοτάκη στο Κίνημα Αλλαγής δεν θα σας αφήσουμε να ανατρέψετε κεκτημένα που η Δημοκρατική Παράταξη μαζί με τον Λαό κατέκτησε και θεσμοθέτησε προς όφελος των πολλών!», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Καρχιμάκης.

 στο TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου